Tuesday, July 24, 2012

PLANTUR 39 KOFFEINES HAJSPRAY A TERM. CSILLOGÁSÉRT - Jelenlegi ára: 2 700 Ft


***A PLANTUR 39 HAJÁPOLÁSI CSALÁD KIMONDOTTAN AZOKNAK A HÖLGYEKNEK KÉSZÜLT, AKIK HAJHULLÁSSAL ÉS HAJPROBLÉMÁKKAL KÜSZKÖDNEK***
***MINDEN KÉSZÍTMÉNY AZ EREDETI ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZZA AZ EREDETI HATÓANYAG-MENNYISÉGBEN***
DR. WOLFF: PLANTUR 39 PHYTO-KOFFEIN HAJSPRAY, A MINDENNAPOS CSILLOGÓ HAJÉRT, MINDEN HAJTÍPUSRA (125ml)
A Plantur 39 termékcsalád készítményei speciális összetételüknél fogva bizonyíthatóan fellendítik a haj és a fejbőr energiaellátását, csökkentik a hajhullást, megszüntetik a haj töredezettségét, regenerálják, aktiválják és védik a hajhagymákat, a haj újra egészséges, dús és fényes lesz!  
Fito-flavonoidok és koffein - növényi energia a haj egészségéért és szépségéért
A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a szervezetben normálisan is jelen lévő férfi hormon hajhagymákra gyakorolt hatása növekszik. Ennek következtében a haj idő előtt vékonyszálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik.
Egy német kutatócsoport egy olyan aktív fito-koffein-komplexet fejlesztett ki, mely fokozza a hajhagymák energiaellátását, megvédi a hajhagymákat a korai elhalástól, így csökken a hajhullás.
mindennapi csillogás és életerő a hajnak
jól illeszkedik a család többi termékéhez, kiegészíti hatásukat
Most már segíthet a hajának minden nap, és nem csak mosás után. A spray-kezelés során a permetet közvetlenül a száraz vagy nedves hajra kell fújni - és a haja ragyog újra, életerős és fényes lesz.  Az spray pantenolt tartalmaz, hidratál és megerősíti a haj szerkezetét.
Alkalmazás:
A haj hosszától függően 10-15 pumpálással fújja le a száraz vagy nedves haját, és utána fésülje át. Ha vizesen fújta le a haját, akkor szárítsa meg. NE öblítse le!
A Plantur 39 termékek a haj helyreállításához szükséges növényi fito-flavonoidokat, koffeint, és kondícionáló hatóanyagokat tartalmaznak.
Ehhez a rendkívül hatékony, Németországban gyártott és forgalmazott, garantáltan eredeti gyógynövény-készítményhez most már Ön is hozzájuthat! Szívesen segítünk mindenkinek, aki hozzánk fordul!
AMENNYIBEN TÖBB DOBOZRA VAN SZÜKSÉGE, KÉRJÜK JELEZZE A TERMÉKLAPON ÉS AZ ÖN ÁLTAL KÉRT MENNYISÉGGEL KÜLÖN AUKCIÓT INDÍTUNK!
SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE TOVÁBBI ABTEI TERMÉKEINKET, VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
Az utalás minden esetben magyarországi bankszámlára történik!
Postaköltség az alábbiak szerint:



Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2012-08-07 22:21
. PLANTUR 39 KOFFEINES HAJSPRAY A TERM. CSILLOGÁSÉRT - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

0 comments:

Post a Comment