Tuesday, September 11, 2012

Ceragem Goodle maxipad hőmatrac - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Eladó a képen látható Ceragem Goodle maxipad hőmatrac. A termék teljesen új, használva nem volt, csak a fotózás kedvéért volt elővéve a csomagolásából. A terméket egy ismerősömé, tőle lehet személyesen átvenni.
Néhány információ a matracról:
Alkotó elemei: az alternatív gyógyászatban alkalmazott vörösföld, jáde, nanoezüst. Matrac felületéből kiáramló távoli infravörös sugárzás többek között segíti megelőzni az öregedést, javítja a vérkeringést, stresszoldó hatása van , illetve széppé teszi a bőrt. Jó a krónikus kimerültség, álmatlanság ellen, nyugalmas alvást biztosít. Kiváló a lumbágóra, a krónikus kimerültségből való felépülésre. Segítséget nyújt a terhesség utáni regenerációban.
Nanoezüst környezetbarát és nem tartalmaz káros toxinokat, amik árthatnának az emberi testnek. Van antibakteriális hatása is.
Mivel a nanoezüstöt sok napi tevékenységhez szükséges termékhez használják, mint például antibakteriális termékek, dezodorok és elektronikus készülékek. A nanoezüst növeli az állatok és növények ellenálló képességét is, akárcsak az immunitást a baktériumok és vírusok ellen.
A matrac egy speciális védőhálóval ellátott termék, amely nem szakad el.  
A benne lévő speciális fűtőszál, pedig nyílt lángra sem gyullad meg, csak akkor melegszik, ha elektromos áramot kap. Emellett többszörös védőréteg van benne, amely leblokkolja a káros elektroszmogot.
Hőmatracba épített jáde korongok biztosítják az akupresszúrás és moxa hatást.   A fájdalmat gyorsan csillapítja, jelentős hatása van az idegfájdalmak, a reumatikus fájdalmak, a fejfájás, a gyomorgörcs és más fájdalmak csillapításában.  
Továbbá regenerálja a szervezetet, energetikussá tesz, fiatalít. Segíti a belek, a gyomor működését, jót tesz az emésztésnek. Javítja a kiválasztást, és a méreganyagok távozását a szervezetből. Immunrendszer erősítő hatása révén a különböző betegségek megelőzhetőek.


Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Az aukció vége: 2012-09-30 21:41
. Ceragem Goodle maxipad hőmatrac - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

0 comments:

Post a Comment