Tuesday, November 27, 2012

Saponics Komlex gyógynövényes haj-fejbőr ápoló - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Farmona Saponics Komplex gyógynövényes haj-és fejbőr tonik
100ml
Farmona Saponics Complex hajat és fejbőrt tápláló elixír
 
A fejbőr és a haj gyengéd ápolására lett tervezve. A Saponics Komplex puhító és regeneráló hatású folyadék. Különösen alkalmas a vékony, gyenge, törékeny haj ápolására, erősítésére, valamint a hajhullás kezelésére.
Biológiailag aktív összetevőket tartalmaz, amelyek stimulálják a hajszálak növekedését.
A, E és F vitaminokkal lett gazdagítva, valamint B5 provitamint is tartalmaz. Ezeknek hála a haj visszanyeri természetes fényét és sokkal ellenállóbbá válik a sérülésekkel szemben, sokkal erősebb lesz. A természetes összetevők által antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír, nyugtatja a fejbőrt, ápolja a hajaz. Két fő alkotóeleme a keratin és a trichogen.
A trichogen egy természetes, növényekből kivont anyag, amely több hajhullás elleni készítmény fő összetevője. Serkenti a vérkeringést, ezáltal fokozva a hajnövekedést, valamint ellátja a hajszálakat a szükséges aminosavakkal. Emellett kitűnő fényvédő hatással bír, véd a káros sugarak ellen. A hajhullás megelőzésének legfőbb fegyvere, nem csak a haj növekedését serkenti, de lehetővé teszi, hogy hajszálaink erősebbek és vastagabbak legyenek.
A Keratin egy fehérje, amely a haj természetes alkotóeleme. A haj maga 97% keratinból és 3% vízből áll. Használatával a hajszálak sokkal erősebbek, ellenállóbbak, könnyebben kezelhetőek lesznek. A haj saját építőanyaga természetesen regenerálja a hajkoronánkat.
A trichogen, a keratin és a vitaminok együttes hatása szembeötlő eredményhez vezet. A fejbőr egészséges lesz, a hajhagymák megerősödnek, a haj növekedésnek indul és az egész hajkoronánk fényes, egészséges és erős lesz.
A Farmona Saponics tulajdonképpen egy alkoholban oldott gyógynövény kivonatokat és vitaminokat tartalmazó gyógyhatású készítmény. Az alábbi növények kivonatait tartalmazza: mezei zsurló, körömvirág, kamilla virágzat, rozmaring, orvosi zsálya, erdeifenyő árnika, bojtorján gyökér, citromhéj, borostyán, kerti sarkantyúka, orvosi vizitorma.
És van még benne méhviasz (Cera Alba), vitaminok és egyéb összetevők. A pontos összetételt lásd a dobozon a „ skladniki” felirat után angolul.
Használata: masszírozzuk pár cseppet ujjainkkal a tiszta fejbőrbe. Nem kell kiöblíteni!
Figyelem! Akinek hosszabb ideje, folyamatosan hullik a haja és/vagy csomókban hullik mindenképpen forduljon orvoshoz, mert ennek számos egészségügyi oka lehet, amit ki kell vizsgáltatni!
 
A terméken magyar nyelvű felirat nem olvasható.  
Dermatológiailag tesztelt termék. ISO minősítéssel rendelkezik. (ISO 9001)
A termék lejárati ideje a termék dobozán, feketével nyomtatva olvasható hónap-év sorrendben.  
CÉGES ÉRTÉKESÍTÉS, SZÁMLÁT ADOK A VÁSÁRLÁSRÓL!
A termék nagyobb tételben is rendelhető. Érdeklődj levélben a részletekről.
Személyesen átvehető:
Személyes átvétel esetlben fontos, hogy előre egyeztessünk időpontot! Kérlek érkezz időben a megbeszéltek szerint és pontosan kiszámolva hozd a termék árát a gyors és zökkenőmentes adásvétel lebonyolítása végett! Köszönöm!
A terméket átveheted a lakcímemen a XI. kerületben akár este vagy hétvégén is, természetesen csak előzetes megbeszélést követően. Közel van a sima 7-es busz végállomása (5 perc gyalog) és a 18-as, 41-es és 47-es villamosok megállója is (8-10perc gyalog).  
Munkanapokon tudok átvételt biztosítani két további helyszínen is. A Blaha Lujza téren általam megjelült fix helyen hétköznapokon reggel 8-tól általában délután 4-5 óráig, esetenként 6-ig. Szintén csak munkanapokon lehetséges átvételi pont az Arany János utcai metrómegálló vagy onnan 5 percnyire egy általam megadott hely reggel 9: 45 és délután 13: 15 között.
Postázás:  
céges számlára kell előre utalással fizetned. Ha megtörtént mindenképpen kérek e-mailben erről értesítést! A pénz beékrezését követő max. 3 munkanapon belül feladom a terméket. Nagyon fontos, hogy a sikeres utalásról e-mailben értesíts. Rengeteg utalás érkezik naponta a cég számlájára, megkönnyíted a munkám, ha jelzed, hogy Téged is keresselek az utalók között! A közlemény rovatba mindig annak a személynek a neve kerüljön, akinek a nevére a számlát kiállítom. Köszönöm!
Utánvét:  
2100Ft, a feladás másnapján nálad van a csomag. Érdemes egyszerre több terméket rendelned, mert az utánvétes csomag 25kg súlyig kerül 2100Ft-ba. A  Magyar Posta Strat Plusz csomagja biztosított és időgarantált, tehát már a felkadás másnapján biztosan nálad lesz a megrendelésed!
Nézd meg a többi termékemet is! Ajánlom figyelmedbe a műkörmös alapanyagot és kelléket is!  
100% pozitív visszajelzésű, PROFI eladó vagyok.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-12-16 11:58
. Saponics Komlex gyógynövényes haj-fejbőr ápoló - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 comments:

Post a Comment