Thursday, January 24, 2013

Új George Csingiling tündér jelmez varázspálcával - Jelenlegi ára: 1 Ft


ÚJ JELMEZ AKÁR RÖGTÖN FIX ÁRON!!
Kiegészítés a fenti mért adatokhoz: A mell és derékbőséget laza állapotban mértem. A felsőrész elöl szaténselyem, hátul rugalmas nem fényes tornadressz jellegű, mellnél max. 66 centiig ajánlom. A dereka szintén gumis, ez is enged kb. 63 cm-ig. Válltól derékig 28 cm. Teljes hossz 65 cm.
Beleírt méret: 5-6 év 110. 116 cm (A JELMEZBŐL TÖBB MÉRETEM IS VAN: 3-4 ÉV , 5-6 ÉV (itt tudsz licitálni rá), 7-8ÉV  
Válla szaténselyembe húzótt gumis, fényes áttetsző organzacsíkok díszítik.  Derék fölött fehér színű a jelmez, elején fehér flittersorral , középen Csingiling képével. A kép tökéletes állapotban van, csak igen macerás fotózni: vakuval fényes, anélkül sem túl jó a kép. Próbálkoztam, így is , úgy is. VAlóságban szép nagy Csingiling van rajta, lila zöld háttérrel. Hagyma jellegű szoknyája van. A KÉPEK ALAPJÁN ÉN AZT GONDOLNÁM, HOGY  ZÖLDES FEHÉR  VAGY VÍZKÉKES A SZOKNYA, DE NEM, MEGTÉVESZTŐ, HATÁROZOTTAN HALVÁNYZÖLD A SZOKNYA!!! Alsó rétege halványzöld bélésselyem, felső vele azonos színű organza. Ez a felső réteg hosszirányban gumicérnával varrott, ez adja mutatós állását.  Fölötte derékban a vállon is megjelenő organzaszirmok ismétlődnek. Eközött /alatt csillámos hullámos nylonok díszítik a rucit. (ezzel vasaláskor nagyon vigyázni kell!, csak gőzt kapjon inkább) Csillogó szárnya három ponton tépőzárral kapcsolódik a hátra és a vállpántra. A zöld szaténszalag alatti merevírő adja stabil tartását.  
Tartozéka egy 34cm hosszú varázspálca.  
Kérdésre szivesen válaszolok! Folyamatosan töltök jelmezt február elejéig, illetve minden nap postázok.  
Garanciával kapcsolatban: kézhez vételt követően minőségi reklamációt fogadok el. Tehát a postai átvételt követően 2 napon belül gondolom kiderül, ha bármi gond van a jelmezzel. Még nem volt.  



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-02-02 14:20
. Új George Csingiling tündér jelmez varázspálcával - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment