Tuesday, February 26, 2013

Extrém ruha alakú antik fülbevaló ingyen posta - Jelenlegi ára: 800 Ft


Ruha alakú fülbevaló
- az ár 1 pár fülbevalóra vonatkozik
- ingyen posta
- ruha mérete : 3. 2 cm* 1. 8 cm
- rendelésre tudok csak adni! NINCS KÉSZLETEN!!!
A szállítási idő kb 2-5 hét!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Nálam sok minden egy forintról indul, nézz be hozzám ha van időd: )Ne maradj le a legújabb aukciókról!
Ha tetszett ez a termék van még több is:
Személyes átvétel csak 1000 forint feletti vásárlásnál vagy fix áron elvitt termékeknél lehetséges! Megértésedet köszönöm.
A fotók és a termék színe között árnyalatnyi eltérés lehet a vaku és a monitorok eltérő színbeállításai miatt, erre vonatkozólag reklamációt nem tudok elfogadni a termékkel kapcsolatban!!!
Licit törlés: licitet nem törlök , ezért kérlek, licitálás előtt olvasd el saját oldalamat a félreértések elkerülése végett!
Postázás: A sima levélként feladott küldemény, ha "eltűnik" nem lehet visszakeresni, ezért sem a posta sem én nem tudok felelősséget vállalni érte, nem küldöm újra a terméket és a pénzt sem utalom vissza, utólagos reklamációt emiatt nem fogadok el! Ezért mindenki csak saját felelősségre válassza. Az ajánlott levélként feladott küldemény a legbiztonságosabb, ez igaz drágább valamennyivel, de ez nem veszhet el!
Kapcsolatfelvétel és fizetés: kérlek, amint tudod, vedd fel velem a kapcsolatot! Amint lehet írok e-mailt midnen fontos inforól, erre kérlek mihamarabb válaszolj. A fizetést minél hamarabb rendezzük, hogy azon nyomban küldhessem a terméket! Általában az utalás beérkezését követő munkanapon vagy még aznap tudom rendezni a postázást! Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb lebonyolítsuk az adás-vételt!
Garancia: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, kérlek, emailben jelezd! Ha visszaküldöd a hibás terméket, és van belőle ugyanolyan még raktáron, akkor ki tudom cserélni. A postaköltséget a vevő állja.
ÚJDONSÁG!! Törzsvásárlói kedvezményre jogosult az a vásárlóm, aki nálam már 10000 Ft értékben vásárolt: állandó 10% kedvezmény a termékek árából (nem a postaköltségből! ).
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2013-03-17 13:32
. Extrém ruha alakú antik fülbevaló ingyen posta - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 comments:

Post a Comment