Friday, March 1, 2013

MyAudio Series 7 tablet 8 GB Android táblagép - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

                                                                                          ÜDVÖZÖLLEK!
Kihasználatlanság miatt eladó egy 2013. január 02. -án vásárolt, garanciás, hibátlan, karcmentes táblagép. TÖLTŐ NÉLKÜL!!  -telefontöltőről is működik-
    
MyAudio Series 7 tablet 8GB (Android)
Android 4. 0-ás operációs rendszer:
A MyAudio Tablet Series 7 a Google operációs rendszerének legújabb változatával van ellátva. Az Androidnak ez a verziója még gyorsabb, egyszerűbben kezelhető és testre szabhatóbb mint az elődjei.
Kapacitív multi touch kijelző:
Annyira érzékeny, hogy elég csak megérintened és a feladatok máris végrehajtódnak. Egyszerre több ponton is képes érzékelni a ujjaid, így a nagyítás, kicsinyítés funkciókat is egy mozdulattal elvégezheted.
Ultravékony kialakítás:
Vékony formája, kis súlya és lekerekített élvonalai praktikussá teszik. Ne csak otthon használd! Adottságai révén bárhova magaddal viheted és bárhol hasznalhatod, amikor csak szükséged van rá.
Rendületlen gyors sebesség:
Tökéletes élményben lehet részed. Nem kell percekig várakoznod, hogy a programjaid elinduljanak. Az interneten való böngészés, e-mail kezelés villámgyors és a játékaid is megfelelő sebességgel futnak!
Beépített wifi vevő:
Segítségével vezeték nelkül böngészhetsz a világhalón. Lehetővé teszi azt hogy ne egy kötött helyen, hanem akár az ágyban fekve vagy a lakás kedvenc sarkába kuporodva is kihasználhasd a funkcióit.
Bármit letölthetsz a Marketről:
Az Android Marketről több mint 100 ezer alkalmazás közül válogathatsz és töltheted le azokat az amelyekre szükséged van. Lehet ez munka, szórakozás, vagy bármilyen segédprogram.
Kifogyhatatlan játék élmény:
Ha fel szeretnéd dobni a hangulatodat, vagy egy kis kikapcsolódásra vágysz, jöhetnek a játékok. Az érintőkijelzővel vagy a series 7 mozgatásával vezérelhető játékok élménye semmihez sem hasonlítható.
8GB kapacitás:
A MyAudio Tablet Series 7, 8GB memóriával rendelkezik. Így mindig veled lehetnek kedvenc filmjeid, zenéid, digitális könyveid, fotósorozataid és a telepített alkalmazások száma miatt sem kell aggódnod.
Előlapi kamera:
Segítségével távolélő családtagjaiddal,  barátaiddal beszélgethetsz, leküzdve a köztetek lévő távolságot. A marketről letölthető alkalmazásokkal videó beszélgetésen keresztül tarthatod, szeretteiddel, kapcsolatot.
GyártóMyaudio
Processzor típusARM Cortex A8
Processzor frekvencia1 GHz
Kijelző mérete7"
Kijelző felbontás800 x 480 pixel
Memória512MB
Memória bővítésMicroSD
Operációs rendszerAndroid 4. 0
Csatlakozás3. 5mm audio jack, USB, WiFi
Beépített kameravan
Akkumulátor kapacitás2400 mAh
Méret192x121x7mm
Súly316g
Tartozékokhálózati töltő, használati utasítás, USB kábel
Extrák30 GB ingyen cloud, beépített mikrofon, előre telepített alkalmazások, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, Network TV, ultravékony kialakítás
Garancia1 év
                Kérlek nézz be hozzám, válogass kedvedre!        
               Bármi kérdésed, kérésed van szívesen segítek!     
    



Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Az aukció vége: 2013-03-06 09:39
. MyAudio Series 7 tablet 8 GB Android táblagép - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

0 comments:

Post a Comment